Julemeny


Julemeny 2019

JulesnitterEn skjønn forening av luksus og julens smaker:

 

Meny 1 – 5 stk julesnitter p.p 155,-

  • Håndpillede reker med majones på loff
  • Gravet laks med sennepssaus på loff
  • Roastbeef med relish og potetsalat på havrespelt
  • Klassisk julesylte med syltet rødløk på havrespelt
  • Kalkunbryst med waldorfsalat
  • Allergener: Hvetemel, sennep, skalldyr, melk, Fisk,

egg, selleri, valnøtt,

Meny 2 – 5 stk Moderne snitter p.p 165,-

  • Ovnsbakt laks m/tzatziki
  • Kylling med pesto
  • Serranoskinke & manchego
  • Rekesalat på briochebrød
  • Eggesalat med bacon

Allergener: Egg, hvetemel, melk, skalldyr, fisk,

pinjekjerner, selleri, sulfitt

 

Meny 3 – 5 stk pesco vegetar snitter p.p 155,-

  • Roquefortost på sitronbrød med pepperkake og multer
  • Avocado, tomat, balsamico og grillet rosenkål
  • Vegansk «skinkepålegg» med waldorfsalat på surdeig
  • Håndpillede reker med majones på loff
  • Røkt laks med eggerøre på loff

Allergener: Sennep, Fisk, hvetemel, egg, melk,

Sulfitt, selleri, skalldyr

Meny 4 – 5 stk vegetar snitter p.p 155,-

  • Roquefortost på sitronbrød med pepperkake og multer
  • Tandori grillede grønnsaker
  • Avocado, tomat, balsamico og cashewnøtter
  • Vegansk «skinkepålegg» med waldorfsalat på surdeig
  • Eggerøre med friterte grønnsaker

Allergener: Sennep, Fisk, hvetemel, egg, melk,

Sulfitt, selleri, skalldyr

Meny 5 – 5 stk Veganske snitter p.p 165,-

  • Avocado, tomat, balsamico og cashewnøtter
  • Hasselnøttkrem og banan
  • grillede grønnsaker med chili karamell
  • Vegansk kremost og agurk på lyst brød
  • Linsepostei med sylteagurk og grillet sopp

Allergener: Sennep, Fisk, hvetemel, egg, melk,

Sulfitt, selleri, skalldyr

 

 

Snitter tilpasset allergier/spesialkost.

Opplys om hvilke allergier/spesialkost som skal hensyntas

 

 

 

 

 

Julens smaker servert som koldtallerken porsjonsvis

 – klar til servering Pris p.p 175,-

Min. 12 pers

Klassisk julesylte med rødløk
Allergener: sennep

Varmrøkt sesamlaks med tzatziki og spirer
Allergener: Fisk, melk, sesamfrø

Roastbeef med potetsalat og relish
Allergener: Melk, sennep, selleri

Skivet kalkun med waldorfsalat
Allergener: egg, melk, sennep, selleri

Lefse med røkelaks, kremost, gressløk og sennep
Allergener: Hvetemel, Fisk, melk, sennep

Julestek med svisker og rødkål
Allergener: 

Moden ost med marmelade og sitronbrød
Allergener: melk, hvetemel

Nystekt brød og smør
Allergener: Hvetemel, melk

For at du skal kunne servere brødet ferskest mulig, leveres det uoppskåret, gi oss beskjed dersom du ønsker det oppskåret allikevel.

 

Julens vegetar og fiske smaker(kan serveres som bare vegetar)

servert som koldtallerken porsjonsvis min. 12 pers

 – klar til servering Pris p.p 195,-

Klassisk vegetarstek med surkål og svisker
Allergener: sennep

Skagenrøre

Allergener: Skalldyr, melk, egg,

Lefse med røkelaks, kremost, gressløk og sennep
Allergener: Hvetemel, Fisk, melk, sennep

Vegansk «skinkepålegg» med waldorfsalat
Allergener: Melk, sennep, selleri, egg, valnøtter

Eggerøre
Allergener: egg

Kremet potetpai med purreløk
Allergener: Melk, egg

Modne oster med marmelade og sitronbrød
Allergener: melk, hvetemel

Nystekt brød og smør
Allergener: Hvetemel, melk

For at du skal kunne servere brødet ferskest mulig, leveres det uoppskåret, gi oss beskjed dersom du ønsker det oppskåret allikevel.

VÅRT LILLE JULELUNSJBORD (min 12 pers) 245,-

Skagenrøre med reker og kreps

Roastbiff med husets potetsalat

Røkt laks med eggerøre

Juleskinke med waldorfsalat

Ostefat med tilbehør

Riskrem med rød saus

Brød og smør er inkludert

Allergener hvetemel, egg, skalldyr, melk, fisk, nøtter, sennep

 

 

JULEKOLDTBORD STORT kaldt og varmt (min. 12 pers.) 435,-
Skagenrøre med reker og kreps
Røkt laks med eggerøre
Sylte med sennep og rødbeter
Roastbiff med husets potetsalat
Juleskinke med waldorfsalat

Lefse med gravet laks og sennep

1 stk. varm ribbe, 1 stk. varm medisterkake/medisterpølse
Rødkål, surkål, Tyttebær, julesaus og poteter

Serveres med brød, baguetter og smør
Riskrem med rød saus
Allergener hvetemel, egg, skalldyr, fisk, melk, nøtter, sennep

 

Juletapas min 12 pers. 375,- p.pers

Moden ost med pepperkake, multer og sitronbrød
Brandade på torsk med karamellisert bacon

Spekemat, brie og dadler

Strimlet pinnekjøtt på langkål

Lefse med laks og sennep

Ribbespyd med potet

Rekecocktail

Sylte canape m/baconsurrede svisker

Innbakt medisterkake med surkål

Nystekt brød og smør

Allergener: Hvetemel, melk, egg, sennep, selleri, fisk, skalldyr

Vegetar/vegantapas min 12 pers. 375,- p.pers

Moden ost med pepperkake, multer og sitronbrød

Falaffel wrap

Chilli sin carne

Mini sliders på kikerter

Fritert søtpotet med chimichurri

Gaspacho med grillede grønnsaker

Surdeigsbit med brie, fiken og balsamico

Tabbouleh salat med hummus

Nystekt brød og smør

Allergener: Hvetemel, melk, egg, sennep, selleri, fisk, skalldyr

Spesialkost – Allergi

Opplys om hvilke allergier/type spesialkost som skal hensyntas

JULEMIDDAG VARM MENY 1 (min. 12 pers.) 265,-
1 stk. ribbe
1 stk. medisterkake
1 stk. medisterpølse
Rødkål, surkål, poteter, saus og tyttebær
Allergener: Hvetemel, melk

 

 

JULEMIDDAG VARM MENY 2 (min. 12 pers.) 315,-
2 stk. ribbe
2 stk. medisterkaker
1 stk. medisterpølse
Rødkål, surkål, poteter, saus, tyttebær
Ris krem med rød saus eller Karamellpudding til dessert

Allergener: Hvetemel, melk

 

PINNEKJØTT (min. 10 pers.) 345,-
Pinnekjøtt
Vossakorv
Kålrabistappe
Poteter
Sjysaus
Allergener: Melk

Kalkunbryst (min. 6 pers.) 295,-
Rosenkål, Bacon, Gulrøtter, Waldorfsalat
Kremet soppsaus, Fløtegratinerte poteter
Allergener: Hvetemel, nøtter, egg, melk

Reinsdyrstek 275,-
Med fløtesaus, poteter, baconsautert rosenkål, sopp og tyttebær
Allergener: Hvetemel, egg, melk

Ovnsbakt torsk 285,-
Med ristede poteter, karamelliserte gulrøtter og bacon,  ertesaus Allergener: fisk, Hvetemel, melk

Viltgryte 285,-
Finnbiff med sopp, bacon, rosenkål, løk og potetpuré
Allergener: Hvetemel, melk, sennep

Risengrynsgrøt 70,-
med kanel, smør og sukker

Desserter:

Riskrem med rød saus 55,-

Multekrem med krumkaker 75,-

Husets karamellpudding 65,-

Vi leverer julemat til bedrifter og private hvert eneste år.


Et utvalg av kaker fra vårt eget konditori

Våre kaker produseres i lokaler der det også produseres varer med nøtter og hvetemel. Kakene kan derfor inneholde spor av både gluten og nøtter

Ostekake 16 biter 465,-

Ostekake med pasjonsfrukt 16 biter 525,-

Gulrotkake 16/32 pers 365/685,-

Bløt kake 16/32 465/880,-

Marsipankake 16/32 625/1195,-

Verdens beste 16/32 450/880,-

Eplekake 16 pers 345,-

Waleskringle 25 biter 685,-

Sjokoladekremkake 16 pers 425,-

Sjokolade festkake 16/32 595/1100,-

Suksessterte xl 16 pers 465,-

Pannacotta 16 biter Vår signaturkake 585,-

Mandelbunn med vaniljepannacotta og solbærmousse

Allergitilpassede kaker – spesialkost

De fleste av våre kaker kan lages uten allergener, opplys om hvilke forbehold du ønsker vi skal ta. Vi kan også lage kaker med halal gelatin.

Alle våre kaker er unike
Vi leverer skreddersøm og håndverk utført av fagfolk – når det gjelder smak, dekor, farge, bilde, m.m. på våre kaker. I vårt håndverksbakeri kan og vil utseende på en kake kunne avvike marginalt fra gang til gang. Dette er et kvalitetstegn og beviset på kakene er håndlagde – og på mange måter vår signatur. Den eneste garantien vi gir er at du alltid blir fornøyd!

Gode ingredienser og utvalgte råvarer

Vi har brukt lang tid på våre oppskrifter, de er ikke tilfeldig valgt.

Vi benytter oss av ferske, gode råvarer, som er vel utprøvd. I skrivende stund søker vi debio sertifisering. Valrhona blir ofte beskrevet som verdens beste sjokolade. Vi bruker selvsagt Valrhona i våre kaker.

Mattrygghet
Vi vektlegger matsikkerhet. Vi har strenge interne kontrollrutiner og foretar kvalitetskontroll av alle våre leveranser. Vi har også kvalitetssikret alle våre leverandører, enten det er snakk om leveranse av egg eller sjokolade. Vi selger trygghet gjennom vår kompetanse, og garanterer  gode matopplevelser.

Mat og miljø
Vi på langgata spiseri  er også svært miljøbevisste i vår produksjon.

Vi benytter vi emballasje som enten er gjenbrukbar eller komposterbar.

Varer til avtalt tid
Du skal være trygg på at kakene eller maten du har bestilt kommer fram i tide. Vi har god logistikk, og leverer din bestilling trygt – og til avtalt tid.

Vi har jobbet med dette i mange år, og har gode referanser.

Hvorfor velge langgata spiseri som leverandør av kaker:

  • Eget håndverkskonditori
  • Solid erfaring
  • Stort kreativt og smakfullt utvalg
  • Komplett leverandør med bl.a øvrig catering som møtemat, tapas etc

Bestill på 33 05 33 33 eller 92896018 Www.langgataspiseri.no

Allergener: er merket under hver rett.

Leveringsbetingelser:
Ordrekontor er åpent mandag- fredag fra 07.00-16.00

Vakttelefon utenfor åpningstid er 92896018

Leveringspriser sentrum

Man-fre 08.00-16.00 kr. 155,- før 08/etter 16 Kr. 310,-

Lør/søn 08.00-16.00 kr.245,- Lør/søn etter kl.16.00 kr.350,-

Avbestilling Senest 48 timer før.

Bestiller
er selv ansvarlig for å oppgi korrekt leveringsadresse med nødvendig informasjon, referanseperson, rekvisisjonsnummet, prosjektnummer eller annet som kreves.

Feil og mangler
Skulle det mot formodning være mangler/feil ved din bestilling så ring oss så raskt som mulig.

Din bestilling
Er ikke bekreftet før du mottar en bekreftelse på mail, får du ikke dette innen 24 timer etter bestilling må du selv kontakte oss. Skulle det oppstå forsinkelser pga forhold vi ikke rår over, vil vi kompensere dette etter avtale.

Utstyr
Returneres våre lokaler på baksiden av langgataen 38 – på terrassen utenfor døren. Henting av utstyr koster kr.155,-

Alle priser er inkl.15% mva, Fakturagebyr kr.55,- Ta kontakt for firmaavtale!

ta kontakt